კრემი შეიცავს ნატურალურ ფუტკრის შხამს, პროპოლისს, ცვილსა და თაფლს. სპეციალურად შერჩეული „ტრანსპორტიორი“ ნაწილაკები უზრუნველყოფენ ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების ღრმად შეღწევას კანში. ამის გამო კრემი მოქმედებს უშუალოდ დაავადების მიზეზზე, აუმჯობესებს სისხლის მიმოქცევას, აქვს ანთების საწინააღმდეგო და ტკივილგამაყუჩებელი მოქმედება.
კრემ-მალამოები
კრემი შედგება მხოლოდ ბუნებრივი კომპონენეტებისგან: პროპოლისი ხსნის ანთებას, თაფლი კვებავს, ფიჭვის კუპრს აქვს ანტიმიკრობული თვისებები. კრემს ახასიათებს ძლიერი ანტიბაქტერიული და ანთების საწინააღდეგო მოქმედება. აგრეთვე, გააჩნია ტკივილგამაყუჩებელი, ამქერცლავი, დამწვრობის საწინააღმდეგო ეფექტი, რეგენერაციისა და ეპითელიზაციის უნარი.
რინო ფაქტორი
კრემი ოთხი ძლიერი ბუნებრივი ანტისეპტიკის – პროპოლისი, მიხაკი, ევკალიპტი, პიტნა – კომბინაციაა. კრემში შემავალი კომპონენტები უზრუნველყოფენ მძლავრ ანტიბაქტერიულ, ანტივირუსულ და ანთების საწინააღმდეგო მოქმედებას. კრემის გამოყენების შედეგად მცირდება ცხვირში ზედმეტი ლორწოს სეკრეცია, ქრება ლორწოვანის შეშუპება, მაგრდება სისხლძარღვების კედლები.
კრემში შემავალი ბუნებრივი კომპონენტები უზრუნველყოფენ ანტიბაქტერიულ, ანთების საწინააღმდეგო მოქმედებას, აგრეთვე, ხელს უწყობენ კანის აღდგენასა და დატენიანებას. კრემის რეგულარული გამოყენება ამცირებს მკერდში ანთებითი და სიმსივნური პროცესების გავრცელების რისკს. აგრეთვე, იძლევა შესანიშნავ კოსმეტიკურ ეფექტს, ვიზუალურად აუმჯობესებს კანს, ზრდის მის ელასტიკურობას.
გადაჭარბების გარეშე შეგვიძლია ვთქვათ, რომ ყველაზე არასასიამოვნო და მტანჯველი არის ტკივილი და ანთებითი პროცესები, რომლებიც ადამიანის ორგანიზმის ყველაზე დელიკატური ადგილას ვითარდება. ნებისმიერი უხერხული მოძრაობა იწვევს მტანჯველ შეგრძნებებებს. კრემის შემადგენლობაში შემავალი ბუნებრივი კომპონენტები უზრუნველყოფენ სწორი ნაწლავის დაავადებების სწრაფ და ეფექტურ მკურნალობას.
გელის რეცეპტურაში შეყვანილია ტროქსერუტინი, რომელიც სპეციალურად არის შემუშავებული ქვემო კიდურების ვენებში მიკროცირკულაციის უკმარისობის აღმოსაფხვრელად. ტროქსერუტინი ბიოფლავონოიდია, რომელსაც P-ვიტამინურ აქტიურობასთან ერთად ახასიათებს ანთებისა და შეშუპების საწინააღმდეგო, ანგიოპროტექტორული, ვენების მატონიზირებული, ანტიოქსიდანტური თვისებები.