ღრძილების გელი ,,აპიდენტ აქტივი”

ღრძილების გელი ,,აპიდენტ აქტივი”

აქტიური კომპონენტები: ფუტკრის შხამი, პროპოლისი, გვირილას, სალბის, გულყვითელას, ფარსმანდუკის ექსტრაქტები, წიწვოვანი ქლოროფილ-კაროტინის პასტა, მენთოლი, D-პანთენოლი, ტოკოფეროლი.
გელში შემავალი აქტიური კომპონენტების კომპლექსი ღრმად აღწევენ ანთების კერაში. გელს აქვს ტკივილგამაყუჩებელი, ანთების საწინააღმდეგო და დამამშვიდებელი მოქმედება, გამაგრილებელი ეფექტი.

  • ფუტკრის შხამი, რომელიც გამოირჩევა მრავალმხრივი თვისებებით, დადებითად მოქმედებს ღრძილებსა და კბილებზე. ქსოვილებში აუმჯობესებს სისხლის მიმოქცევასა და ტროფიკას.
  • სამკურნალო მცენარეების ექსტრაქტები (გვირილა, გულყვითელა, ფარსმანდუკი, სალბი) მიზანმიმართულად მოქმედებენ პრობლემურ ზონებში, ამშვიდებენ და ხელს უწყობენ ანთების ჩაქრობას პირის ღრუს ლორწოვან გარსში.
  • D-პანთენოლი რბილად ახორცებს ღრძილის ქსოვილში მიკროდაზიანებებს.
  • პროპოლისს ახასიათებს ანტიმიკრობული, ანტიმიკოზური, ანთების საწინააღმდეგო მოქმედება. აღადგენს პირის ღრუს დაზიანებულ ლორწოვან გარსს, აქვ ეპითელიზაციის უნარი.
  • წიწვოვანი ქლოროფილ-კაროტინის პასტა პირის ღრუში აჩერებს ბაქტერიების ზრდას, ამცირებს ანთებას, შეშუპებას, ტკივილს და ღრძილებიდან სისხლდენას, ხელს უწყობს შეხორცებით პროცესებს.

ღრძილების გელი გელი წარმატებით გამოიყენება ღრძილების ანთებითი დაავადებების, ასევე პარადონტიტის სამკურნალოდ და საპრევენციოდ. გელი უზრუნველყოფს პირის ღრუს და ღრძილების კომპლექსურ მოვლას.
თურქეთში (სტამბული), „აპიმონდია-2017“-ში დაჯილდოვდა ოქროს მედლით.
მოხმარების წესი: დილით და საღამოს კბილების გამოხეხვის შემდეგ შევიზილოთ გელი ღრძილებში, გავიჩეროთ 2–3 წუთი და შემდეგ გამოვივლოთ თბილი წყლით.
გელი აუცილებლად შეიზილეთ მხოლოდ კბილების გამოხეხვის შემდეგ!

We use cookies
Cookie preferences
Below you may find information about the purposes for which we and our partners use cookies and process data. You can exercise your preferences for processing, and/or see details on our partners' websites.
Analytical cookies Disable all
Functional cookies
Other cookies
ღილაკის დაჭერით ვეთანხმები შეთანხმების პირობებს. Learn more about our cookie policy.
Change preferences Accept all
Cookies