მოცვის დრაჟე
შემადგენლობა: მოცვი, ჭეო, ნატურალური თაფლი, ფუტკრის ცვილი.
ჭეო (ფუტკრის პური) – ეს არის ნატურალური პროდუქტი, რომელიც მიიღება ფიჭებში რძე-მჟაური დუღილის შედეგად. ჭეო მდიდარია ამინომჟავებით, ვიტამინებით, ფერმენტებით. მოცვის კენკრა მდიდარია ორგანული მჟავეებით, შეიცავს მინერალურ მარილებს, ვიტამინებს, პექტინებს. მოცვი უძველესი დროიდან გამოიყენება სხვადასხვა პრობლემების მოსაგვარებლად. მოცვისა და ჭეოს უნიკალური კომბინაცია დრაჟე „ჩერნიკაში“ სრულად აკმაყოფილებს ადამიანის ორგანიზმისთვის საჭირო ვიტამინებისა და მინერალების ყოველდღიურ მოთხოვნილებას, აძლიერებს იმუნიტეტს. ადამიანი გარე სამყაროდან ინფორმაციის 90% მხედველობის საშუალებით იღებს. ფერის აღქმის პროცესში რამდენიმე პიგმენტი მონაწილეობს. მოცვის დრაჟე ეს არის მხედველობისთვის აუცილებელი პიგმენტების, მოცვის ანტოციანებისა და ჭეოს ბეტა-კაროტინის კომპლექსი. ფუტკრის პროდუქტები მოცვის კენკრასთან კომბინაციაში თვალის ბადურაში აუმჯობესებენ სისხლის მიმოქცევას.
თვისებები:
- ამახვილებს მზერას, აფართოებს მხედველობის არეალს.
- ხელოვნური განათების პირობებში ხანგრძლივი მუშაობისას ამცირებს თვალის გადაღლას, აჩქარებს სინათლისადმი მგრძნობიარე თვალის ბადურის განახლებას.
- აუმჯობესებს მახსოვრობას, აადვილებს სწავლის პროცესს.
- აქვს მატონიზირებელი მოქმედება, აუმჯობესებს ვეგეტატიურ რეგულაციას.
- მდიდარია ცილებით, ამინომჟავებით, ფერმენტებით, ვიტამინებით და ისეთი მნიშვნელოვანი მიკროელემენტებით, როგორიცაა კალციუმი, რკინა, თუთია, კალიუმი.
- დადებითად მოქმედებს ნაწლავურ მიკროფლორაზე. აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას და საკვები ნივთიერებების შეთვისებას.
- აქვს ანაბოლური ეფექტი, ასტიმულირებს სიმაღლეში ზრდას.
- აუმჯობესებს ენდოკრინული სისტემის, კერძოდ ფარისებრი ჯირკვლის, მუშაობას.
- მხედველობის დაქვეითება, თვალის სხვა დაავადებები (კატარაქტა, გლაუკომა, მხედველობის ნერვის ატროფია და სხვ.).
- აღმდგენი ვიტამინიზირებული საშუალება ბავშვებისთვის, ორსულებისთვის (პირველი ტრიმესტრი), მოხუცებისთვის.
- აბიტურიენტებისთვის, მოსწავლეებისთვის, გონებრივად დატვირთული ადამიანებისთვის.
- კომპიუტერთან ან სხვა გამოსხივების მქონე ხელსაწყოსთან ხანგრძლივი მუშაობა.
- საჭმლის მომნელებელი სისტემის მწვავე და ქრონიკული დაავადებები, დისბაქტერიოზი, გაღიზიანებული ნაწლავის სინდრომი.
- მოზარდებში ზრდაში ჩამორჩენის დროს.
3-7 წელი 3-3 დრაჟე 1-2-ჯერ დღეში ჭამამდე 30 წთ-ით ადრე.
7-13 წელი 4-4 დრაჟე 2-3–ჯერ დღეში ჭამამდე 30 წთ–ით ადრე.
14 წლიდან 6-7დრაჟე 3–ჯერ დღეში ჭამამდე 30 წთ–ით ადრე.
© 2023 ინტერნეტ-მაღაზია